Voorzitter / penningmeester

Victor Luque de Boer is op zijn 12e op Rozenburg komen wonen wegens het werk van zijn vader en nooit meer weggegaan. Hij vindt het dorp een goede omgeving voor zijn kinderen om op te groeien, kleinschalig, maar toch overal dichtbij. Victor werkt bij ProRail als algemeen leider/ officier van dienst incidentenbestrijding en heeft daarnaast altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo organiseerde hij de KWF-collectes en zat hij in het bestuur van de Roparun. Hij loopt marathons voor KiKa en organiseerde vier kindersportdagen voor de Rozenburgse basisscholen voor het goede doel, met plannen voor een derde. Victor is erg sportief en doet, naast hardlopen, fanatiek aan crossfit.

“Ik vind het belangrijk dat mensen samen leuke dingen kunnen doen in een gemeenschap. Je hebt ook ontspanning nodig in je leven.”

Victor@rozenburg-bloeit.nl


Secretaris

Geertje Timmer is geboren op Rozenburg, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze is al sinds 2003 betrokken bij de Voedselbank Rozenburg als algemeen bestuurslid en coördinator intake. Daarnaast is ze politiek actief voor het CDA, secretaris bij de Historische Vereniging Rozenburg,  secretaris van het Oranjecomité, organisator van de jaarlijkse Lichtjesavond en nu dus ook secretaris bij de stichting Rozenburg Bloeit. Geertje is sociaal betrokken bij een ieder die het nodig heeft. Ze is gek op lekker eten en koken en heeft ook nog tijd om te lezen en sokken te breien.

 

Geertje@rozenburg-bloeit.nl

 

Bestuurslid Communicatie en PR
Linda van der Klooster is geboren in Schiedam, maar woonde daarna ruim 15 jaar  OP Rozenburg en raakte helemaal ingeburgerd. Linda heeft een man, twee kinderen, drie katten en twee baardagamen. Als freelance journalist schrijft ze teksten voor diverse media waaronder het AD Rotterdams Dagblad, als ‘correspondent Rozenburg’. Ze schreef boeken over hoogbegaafde kinderen en over Rozenburgers in coronatijd. Facebook is haar tweede huis dus de functie als communicatiemedewerker van Stichting Rozenburg Bloeit ligt haar prima. Twee keer per week probeert Linda zich vrij te maken om te sporten.

“In dit dorp is meer te doen dan je zou verwachten en ik wijs mensen graag op de mogelijkheden.”

Linda@rozenburg-bloeit.nl