Voorzitter / penningmeester

Victor Luque de Boer is op zijn 12e op Rozenburg komen wonen wegens het werk van zijn vader en nooit meer weggegaan. Hij vindt het dorp een goede omgeving voor zijn kinderen om op te groeien, kleinschalig, maar toch overal dichtbij. Victor werkt bij ProRail als algemeen leider/ officier van dienst incidentenbestrijding en heeft daarnaast altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo organiseerde hij de KWF-collectes en zat hij in het bestuur van de Roparun. Hij loopt marathons voor KiKa en organiseerde vier kindersportdagen voor de Rozenburgse basisscholen voor het goede doel, met plannen voor een derde. Victor is erg sportief en doet, naast hardlopen, fanatiek aan crossfit.

“Ik vind het belangrijk dat mensen samen leuke dingen kunnen doen in een gemeenschap. Je hebt ook ontspanning nodig in je leven.”

Victor@rozenburg-bloeit.nl


Secretaris

Geertje Timmer is geboren op Rozenburg, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze is al sinds 2003 betrokken bij de Voedselbank Rozenburg als algemeen bestuurslid en coördinator intake. Daarnaast is ze politiek actief voor het CDA, secretaris bij de Historische Vereniging Rozenburg, scriba van de PKN gemeente, secretaris van het Oranjecomité, organisator van de jaarlijkse Lichtjesavond en nu dus ook secretaris bij de stichting Rozenburg Bloeit. Geertje is sociaal betrokken bij een ieder die het nodig heeft. Ze is gek op lekker eten en koken en heeft ook nog tijd om te lezen en sokken te breien.

 

Geertje@rozenburg-bloeit.nl

 

Bestuurslid Communicatie en PR
Linda van der Klooster is geboren in Schiedam. Na dertien jaar OP Rozenburg wonen is ze helemaal ingeburgerd. Linda heeft een man, twee kinderen en drie katten. Als freelance journalist schrijft ze teksten voor diverse media waaronder de Rozenburgse Courant. Ze schreef een boek over hoogbegaafde kinderen. Ook maakt ze bedrijfsfilms. Facebook is haar tweede huis dus de functie als communicatiemedewerker van Stichting Rozenburg Bloeit ligt haar prima. Twee keer per week probeert Linda zich vrij te maken om te sporten bij Voorne Atletiek.

“In dit dorp is meer te doen dan je zou verwachten en ik wijs mensen graag op de mogelijkheden.”

Linda@rozenburg-bloeit.nl

 

Bestuurslid Bewonersinitiatieven
Mieke de Boer is geboren en getogen op Rozenburg. Ze  werkt als trouwambtenaar in Rozenburg Rotterdam, met de nadruk op Rozenburg. Mieke heeft veel bestuursfuncties gehad, zowel landelijk als lokaal. Als voorzitter van de Voedselbank Rozenburg en de kringloopwinkel Tweede Kans heeft ze al jaren een drukke vrijwilligersbaan. Toch is ze daarnaast ook actief lid van het Oranjecomité en vindt ze genoeg tijd om handwerkcreaties te maken. Mieke is getrouwd en heeft twee kinderen en drie kleinkinderen.


“Als geboren en getogen Rozenburgse zet ik me graag in voor mijn dorp. Rozenburg moet vooral dorps blijven.”

 Mieke@rozenburg-bloeit.nl